top of page

Egyéni tanácsadás

Krízis/Gyász/Stressz/Autogén tréning/
Életmódváltás/Szorongás/Tanulás/Értelmes élet

Mit tud a tanácsadó szakpszichológus:

 

A tanácsadó szakpszichológus a tanácsadás eszközeivel a pszichológia sajátos lehetőségeire támaszkodva segítséget tud nyújtani egyéni életvezetési problémák megoldásához, az életszerepek optimalizálásához, az emberi tanulás, kommunikáció, viselkedésváltozás, fejlődés elősegítéséhez.

 

Alkalmas a hagyományos tanácsadási módszerek alkalmazása mellett egy új szemléletű, az egyének és csoportok döntéseit, problémakezelési kompetenciáját, konfliktusmegoldó önállóságát és önfejlesztő képességeit is felszínre hozó tanácsadási feladatkör ellátására, az életvezetés egészét átfogó, illetve specializációjának megfelelő területeken. 

 

És az integrál tanácsadó:

 

Átfogó elméleti tudása van az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható elméleteiről, továbbá gyakorlati tudása és képessége van az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára.

 

Egyszerűbben fogalmazva olyan egészséges, egyensúlyukból kibillent felnőtteknek segítek, akik megtisztelnek azzal, hogy problémáikkal hozzám fordulnak.

 

 

Mi történik az első alkalommal:

 

Miután Ön úgy döntött, felveszi velem a kapcsolatot, és ír egy emailt, vagy felhív, megbeszélünk egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelel ( a Kapcsolat menüpontban megtalálja az elérhetőségeimet).

 

Az első alkalom ingyenes.

 

Az első alkalommal  45 percet töltünk el azzal, hogy megismerjük Önt és a problémát jelentő helyzetet, valamint a tanácsadás kereteit, tehát, hogy mikor, hol, meddig, mennyiért, milyen feltételekkel tudunk együtt dolgozni, és milyen cél érdekében. 

Az első alkalom végén mindketten döntést hozunk arról, hogy tudunk és akarunk-e a megismert feltételekkel együtt dolgozni.

 

 

 

bottom of page